Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Werken bij Stroomz

Samen met jou bouwen we heel graag verder aan een sterke bedrijfscultuur! Tegelijkertijd geef jij een boost aan je loopbaan en aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Een win-win, toch?

Herken jij je in het volgende profiel?

Bekijk dan onze vacatures!

Jij bent een zorgmaker van nu. Altijd in ontwikkeling. Jij bent daar waar de energie stroomt. Met positiviteit. Jij zorgt voor een goede flow. Dit maakt jou uniek.

Vooroplopen, dat wil je. Soms in een stroomversnelling en soms tegen de stroom in. Maar je bent altijd in beweging. Je kijkt waar het beter kan. Voor jou én voor ons. Want zorg doen we samen.

Wat biedt Stroomz?

We willen graag dat enthousiaste mensen bij ons komen werken. En we willen ook dat ze enthousiast blijven. 

Daarom bieden we een uitdagende werkomgeving, leuke collega’s, een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Nieuws

Blijf op de hoogte van lokaal en landelijk medisch nieuws.

Bas van Hoorn lid Raad van Toezicht Stroomz

11-07-2024

De Raad van Toezicht (RvT) van Stroomz heeft besloten tot de benoeming van de heer Bas van Hoorn als lid RvT Stroomz per 12 juli 2024.

Onderhoudswerkzaamheden (roze) afhaalautomaat

01-07-2024

De afhaalautomaten op de locatie Stroomz Prinsejagt, Stroomz Sibelius, Stroomz De Ring International en Stroomz Strijp zullen in augustus enkele uren in de ochtend buiten werking zijn wegens werkzaamheden.

Bereikbaarheid tijdens de zomervakantie

27-06-2024

Het is bijna zomervakantie.

Bereikbaarheid fysiotherapie

27-06-2024

Vanaf nu nemen administratief medewerkers de telefoon aan voor fysiotherapie.

Kloppen uw gegevens?

05-06-2024

Mis geen belangrijk bericht van uw zorgverlener

Afspraak maken met uw apotheker

31-05-2024

Persoonlijk gesprek met uw apotheker.

Scroll