Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Jaarverslag

Ieder jaar leggen we uit wat we in het afgelopen jaar hebben gedaan en waarom. Dit leest u in onze jaarverslagen. Ook de bereikte resultaten staan hierin.

laptop

Stroomz is begin 2023 ontstaan uit het samengaan van DOH en SGE. Daarom vindt u hieronder twee recente jaarverslagen:

Bent u op zoek naar oudere jaarverslagen? Stuur dan een e-mail naar communicatie@stroomz.nl.

Philips medische dienst

Een klein stukje geschiedenis

SGE

De oorsprong van SGE ligt in de Philips Medische Dienst. Philips zorgde voor een dienst waar huisartsen, fysiotherapeuten, diëtisten en andere zorgverleners gezamenlijk zorg boden. Met ondersteuning van technologie. Destijds een revolutionaire aanpak.

In 1982 is deze zorgfunctie ondergebracht in de stichting SGE. SGE stichtte een aantal gezondheidscentra verspreid over de stad Eindhoven. Naast genoemde zorg boden de centra ook maatschappelijk werk en thuiszorg aan de wijkbewoners.

DOH Zorggroep

Zorggroep De Ondernemende Huisarts (DOH) is in 2005 opgericht door enthousiaste huisartsen in de regio Eindhoven.

De DOH-huisartsen hadden het bieden van hoge kwaliteit als doel. In het bijzonder voor patiënten met chronische ziekten. De richtlijnen van de wetenschappelijke vereniging van huisartsen waren de basis daarvoor.

Daarnaast ontwikkelden zij gezamenlijk het ondernemerschap van huisartsen met een eigen praktijk.

Lees meer over onze huidige organisatie