Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Alle zorgverleners

Apotheek

Naast geneesmiddelen op recept kunt u ook bij Stroomz Apotheek terecht voor zelfzorgmiddelen en advies over medicijnen.

Bloedafnamedienst

Momenteel wordt er in de Stroomz centra geen bloed geprikt en/of kan er geen materiaal worden afgegeven. Voor bloedafname verwijzen wij patiënten in Eindhoven naar de website van De Bloedafname. 

Diëtist

Heeft u last van overgewicht, ondergewicht of een chronische ziekte? En is wat u eet heel belangrijk voor uw gezondheid? Bezoek dan een diëtist.

GGD Jeugdgezondheidszorg

Bij Jeugdgezondheidszorg worden alle kinderen in de regio gevolgd vanaf hun geboorte tot hun achttiende jaar. U kunt bij ons terecht met vragen over het opgroeien, de gezondheid en de opvoeding van uw kind.

Hapotherapie

Bent u op zoek naar meer balans in uw leven, meer innerlijke bewustwording en contact met uw gevoelsleven? Dan is haptotherapie iets voor u.

Huidtherapeut

Heeft u een huidprobleem en wilt u weten of dit verholpen kan worden? Onze huidtherapeut voorziet u graag van advies en een persoonlijk behandelplan.

Huisarts

Heeft u ons nodig? Dan zijn wij er voor u. Zowel fysiek als digitaal zijn wij dichtbij. U kunt online veel zaken zelf regelen.

Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie, omdat een kind net een andere manier van behandelen vraagt dan een volwassenen. Wij kunnen beoordelen of de motorische ontwikkeling van het kind bijvoorbeeld normaal of vertraagd is.

Oefentherapeut Cesar

Een oefentherapeut is specialist in het aanleren van gezond beweeggedrag. Er wordt gekeken naar uw lichaamshouding en manier van bewegen tijdens uw dagelijkse activiteiten.

Pedicure

Een pedicure behandelt de voeten. Je kunt er terecht voor het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en het oplossen van nagelproblemen.

Reisprik

Reizigers kunnen voor een deskundig reisadvies terecht in het nieuwe vaccinatiecentrum Reisprik in Stroomz Woensel.

Service Apotheek Tongelre

Bent u een patiënt bij Stroomz Tongelre? Dan bent u van harte welkom in de Service Apotheek Tongelre. 

Servicepunt Apotheek De Akkers

Bent u een patiënt bij Stroomz De Akkers? Dan bent u van harte welkom in het Servicepunt apotheek De Akkers. Naast geneesmiddelen op recept kunt u ook terecht voor advies over medicijnen en diverse andere zelfzorgmiddelen. 

WIJEindhoven

Woont u in Eindhoven? En heeft u (tijdelijk) ondersteuning nodig op het gebied van wonen, werken, ontmoeten, opvoeden, vervoer of inkomen? Neem dan contact op met WIJeindhoven.