Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Bas van Hoorn lid Raad van Toezicht Stroomz

De Raad van Toezicht (RvT) van Stroomz heeft besloten tot de benoeming van de heer Bas van Hoorn als lid RvT Stroomz per 12 juli 2024.

De heer Van Hoorn werkt met een bedrijfskundig / accountantsperspectief al ruim 20 jaar in de zorgsector. Hij was tot recent directeur Governance, Risk & Compliance bij zorgverzekeraar CZ en vervulde daarvoor diverse functies binnen CZ , OZ Zorgverzekeringen en bij de Koninklijke Marine / Ministerie van Defensie.

Per 1 september a.s. start hij als directeur Finance & Control van Stichting Philadelphia Zorg.

Bas van Hoorn:
Ik heb zowel in mijn persoonlijke omgeving als in mijn werk ervaren hoe belangrijk goede en toegankelijke zorg is voor de kwaliteit van leven. Daarom zet ik graag mijn zorg-, governance- en finance-expertise in als toezichthouder bij Stroomz, een innovatieve organisatie met een ambitieuze missie om goede en toegankelijke zorg te bieden in de regio Eindhoven.

Lea Bouwmeester, voorzitter RvT:
De RvT is verheugd met de benoeming van Bas van Hoorn. Hij beschikt over brede kennis en ervaring, in diverse financiële rollen en onder andere vanuit het perspectief van de zorgverzekeraar. We kijken uit naar de toekomstige samenwerking!