Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Bereikbaarheid Stroomz gezondheidscentra tijdens de meivakantie

Tijdens de meivakantie, van 22 april tot en met 3 mei, zullen onze gezondheidscentra 's middags telefonisch beperkt bereikbaar zijn en uitsluitend beschikbaar voor dringende zorgvragen die niet kunnen wachten tot de volgende dag.

De meivakantie staat voor de deur, een tijd om even op adem te komen en onze medewerkers de kans te geven om met vakantie te gaan.

Bij Stroomz hechten we veel waarde aan het waarborgen van voldoende en toegankelijke zorg tijdens de vakantieperiode. Daarnaast streven we ook naar een goede balans tussen het leveren van de benodigde zorg en het welzijn van onze medewerkers.

Dit betekent dat onze gezondheidscentra tijdens de meivakantie van 22 april tot en met 3 mei 's middags telefonisch beperkt bereikbaar zullen zijn en alleen beschikbaar zijn voor dringende zorgvragen die niet kunnen wachten tot de volgende dag. We hopen op uw begrip hiervoor en danken u voor uw medewerking.

Voor mogelijke antwoorden op uw zorgvragen verwijzen we u graag naar de volgende websites:

www.thuisarts.nl

www.moetiknaardedokter.nl