Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Zet u ook een stap naar een gezonder leven?

We willen allemaal plezierig en gelukkig ouder worden. Een gezond leven helpt daarbij. Voor iedereen betekent een gezond en prettig leven wat anders. We hebben allemaal onze eigen uitdagingen en wensen. Welke stap zet u naar een gezonder leven?

We willen allemaal plezierig en gelukkig ouder worden. Een gezond leven helpt daarbij. Voor iedereen betekent een gezond en prettig leven wat anders. We hebben allemaal onze eigen uitdagingen en wensen. Welke stap zet u naar een gezonder leven? Om u daarbij te helpen is de site www.destapnaargezonder.nl gelanceerd.

De STAP naar Gezonder is een gratis en onafhankelijke website met tips, activiteiten en andere leuke en handige hulpmiddelen waarmee u direct zelf aan de slag kunt. Zonder dat u daarvoor eerst naar een huisarts, zorgverzekeraar of andere plek hoeft. U vindt er bijvoorbeeld:

  • een online training over hoe om te gaan met een naaste met psychische klachten
  • tips om eenzaamheid te verminderen
  • hulpmiddelen die ouderen helpen bij het zo lang mogelijk en veilig thuis blijven wonen
  • advies over hoe om te gaan met geldzaken.

De site richt zich op alle leeftijden, op zowel fysieke, sociale als mentale problemen en op alle levensgebieden. Die zijn namelijk nauw aan elkaar verbonden: Heeft u al langer lichamelijke klachten, dan is de kans groot dat u minder contact heeft met anderen. Wanneer u weinig contact heeft met andere mensen heeft dit invloed op hoe u zich voelt. En zit u niet goed in uw vel? Dan heeft dat invloed op uw werk en misschien ook wel op uw inkomen. De STAP naar Gezonder gaat daar allemaal op in. Daarmee is het ook dé startplek wanneer u zelf aan de slag wilt met uw gezondheid.

Zet de eerste stap en neem eens een kijkje op www.destapnaargezonder.nl