Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

MS

fysio

Multiple Sclerose is een aandoening van het centrale zenuwstelsel. Doordat er in het afweersysteem iets misgaat, wordt de laag om de zenuwen (myeline) aangevallen en beschadigd. Hierdoor komen zenuwen bloot te liggen en worden signalen via de zenuwen minder goed of niet doorgegeven. Er kunnen verschillende klachten ontstaan, bijvoorbeeld op het gebied van bewegen, zien of praten. Ook kan dit zich uiten in vermoeidheid, seksuele problemen, blaas- en of darm problemen. Iedereen met MS ervaart andere klachten.  

Fysiotherapie of medicijnen kunnen er helaas niet voor zorgen dat mensen volledig genezen van MS. Wél kan fysiotherapie in veel gevallen ondersteuning bieden bij de ontstane klachten. Soms is het alleen het monitoren van voor- of achteruitgang, soms is intensievere begeleiding nodig.  

Een aantal collega's bij Stroomz is gespecialiseerd in behandelingen bij MS en zijn aangesloten bij het netwerk: MS-Zorg Nederland. Dit betekent onder andere dat zij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van MS. Zij kennen de andere behandelaren binnen het netwerk en hebben hierdoor korte lijnen met neurologen, MS-verpleegkundigen en andere paramedici.

Maak hier uw afspraak