Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Stakeholders - Over Stroomz

Stroomz verbindt circa 100 huisartsen, 6 apothekers, 35 fysiotherapeuten en vele andere professionals rondom de zorg voor ruim 200.000 patiënten.

Stakeholders

De 20 aangesloten huisartsenpraktijken liggen in Eindhoven en omliggende gemeenten. Daarnaast zijn er 10 multidisciplinaire Stroomz gezondheidscentra in Eindhoven met de disciplines huisartsen, apotheek en fysiotherapie. 

Toekomstbestendige zorg

Bij Stroomz willen we bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van de inwoners van ons werkgebied. We willen zorg bieden op een manier die ervoor zorgt dat iedereen ook in de toekomst goede zorg kan blijven krijgen.

Dit is passende zorg met meer inzet op wat iemand wél kan in plaats van wat iemand niet kan. Waarbij patiënt en zorgverlener samen beslissen over ondersteuning en zorg. En soms is passende zorg ook ‘geen zorg’, maar ondersteuning met de focus op gezondheid. 

De zorg wordt zo zelfstandig, zo thuis, zo digitaal en zo lokaal mogelijk georganiseerd, zodat we ruimte blijven houden voor mensen die zorg nodig hebben.

Lees meer over onze zorgprogramma’s: positieve gezondheid en eigen regie